Kantoor Antwerpen
Telefoon +32 (0)3 320 85 30
Fax +32 (0)3 366 10 75
E-mail jo.dereymaeker@progresslaw.net
 

Vakgebieden

Straf- en verkeersrecht, familierecht,  schade en schadevergoeding, burenhinder, Huur-, koop-, aannemingsovereenkomsten en andere contracten en internationaal recht

Jo Dereymaeker studeerde in 2001 af aan Universiteit Antwerpen als licentiaat in de rechten en werkt sedertdien bij Progress Lawyers Network Antwerpen.

Zij verdiept zich vooral in strafrecht, verkeersrecht en familierecht maar behandelt ook algemene zaken van burgerlijk recht.

Jo Dereymaeker is op internationaal vlak erg begaan met mensenrechten, met een focus op de Filippijnen. Ze nam meermaals deel aan internationale onderzoeksmissies, waarvan twee met de Nederlandse Stichting Advocaten voor Advocaten, eenmaal als vertegenwoordiger van de Orde van Vlaamse Balies.

Sedert 2011 maakt zij deel uit van het International Legal Advisory Team dat het Filippijnse National Democratic Front bijstaat bij juridische vraagstukken in de vredesonderhandelingen met de Filippijnse regering.

Ook in België engageert zij zich met de organisatie Stop the Killings en de Day of the Endangered Lawyer.

Jo Dereymaeker is houder van het getuigschrift Bijzondere opleiding Cassatieprocedures in Strafzaken.

Bent u reeds cliënt? Jo Dereymaeker is telefonisch te bereiken op maandag en woensdag tussen 14u en 15u en op dinsdag en donderdag tussen 15u en 17u30.